Yala pentru usa este un sistem de siguranta indispensabil. Este foarte important ca incaperea in care locuiti sau lucrati sa fie securizatasi protejata de intrarile prin efractie.

Fie ca este vorba de o usa de lemn, usa metalica sau din termopan, suntem specializati in montarea urmatoarelor tipuri de yale:

Yale electrice - pot fi instalate atat la usile de la locuinta proprie cat si la usile de la blocuri, institurii publice sau private. Sunt printre cele mai sigure modele de yale care se pot adapta diferitelor modele de usi datorita faptului ca sunt usor de instalat, practice si fiabile. Avantajul folosirii unei yale electrice la usa de la intrarea in curte sau in casa este ca se poate actiona electric, dintr-un buton.

Yale electromagnetice - se pot monta pe usi metalice, pe usi din lemn sau pe usi din PVC sau aluminiu, atat pe usile interioare, cat si pe porti din exterior, asigurand un grad sporit de siguranta si confort. Se mai numesc si electromagneti sau zavori electromagnetici pentru ca actioneaza la un impuls electromagnetic, controlul accesului in locuinta efectuandu-se astfel intr-un mod foarte sigur. Yala electromagnetica este un dispozitiv de siguranta care se poate monta pe tocurile usilor in doua variante: ingropata si aplicata.

Yale mecanice - pot fi montate pe orice tip de usa, de interior sau de exterior, astfel incat oferă protectie oriunde este nevoie. Avantajele instalarii unei yale mecanice sunt determinate de faptul ca au un nivel ridicat de securiate, folosesc materiale dure, rezistente la atacuri cu instrumente mecanice si electrice, iar incuietorile mecanice sunt robuste, usor de montat si de intretinut.

Se recomanda ca montajul yalelor, broastelor, cilindrilor etc. sa fie efectuat de personal calificat, cu experienta in acest domeniu.

Usile cu orificii de incastrare pre-formate contribuie la o instalare facila a sistemelor de inchidere. Daca o usa nu are realizate orificiile de incastrare, este indicat sa solicitati serviciile unui lacatus calificat pentru realizarea acestora.

Va putem oferi sfaturi specializate cu privire la alegerea sistemelor de inchidere astfel incat sa corespunda unui nivel de calitate superior si sa aiba un grad ridicat de siguranta, fiind capabile sa reziste impotriva oricarei incercari de efractie.

Instalator non-stop Bucuresti

Instalatori sanitari non-stop . Apeleaza cu incredere la echipa de instalatori www.instalator-sanitar.ro. Instalatii sanitare, gaze, termice si frigotehnice.

Afla mai mult

Instalator Bucuresti

Instalatori autorizati ANRE. Apeleaza cu incredere la echipa de instalatori www.mesterulcasei.com.ro. Instalatii sanitare, gaze, termice si frigotehnice.

Afla mai mult

Electrician Bucuresti

Electricieni autorizati ANRE. Apeleaza cu incredere la echipa de electricieni www.electrician-autorizat.com.ro

Afla mai mult

Solicita un lacatus

SC Ruady Service SRL

Strada Resita, numar 25, sector 4, Bucuresti

Tel/Fax. 031 424 6775

0722 974 760; 0766 974760

0771 302745 (Mobil RCS&RDS)

0766 974760 Cosmote

E-mail: contact@lacatusbucuresti.ro

Dupa completarea formularului un membru al echipei Lacatus Bucuresti te va contacta pentru a confirma interventia.

Alege un lacatus profesionist.

Go to top